Priser og betingelser 

Jobbsøknad

Vi jobber tett med deg for å velge en strategi som best komplimenterer dine nåværende mål slik at din søknad blir til et mektig markedsføringsverktøy i arbeidsmarkedet.

Under finner du prisliste. Beløpet er en engangsinvestering som du vil ha tjent inn i løpet av to dagers arbeid i din nye drømmejobb! De fleste av våre kunder blir som regel innkalt til jobbintervju innen kort tid. Og ikke nok med det! Vi tilbyr 100% fornøyd garanti: Blir du ikke fornøyd, skriver vi søknaden på ny for deg! Før den sendes til potensiell arbeidsgiver har du altså mulighet til å endre den helt du er fornøyd med resultatet. Du vil ha dette dokumentet for alltid og kan tilføre mer kompetanse selv senere.

Pris for skreddersydd søknad:
Entry level (Konsulent/kontor og administrasjon/medarbeider/student): 1599,-
Professional level (Leder/ingeniør/direktør/sjef): 1899,-
Offshorestilling: 1899,-  

 

Kort søknadsfrist? 
Dersom du trenger søknaden eller CV raskere levert enn våre standard tre til fem arbeidsdager, kan du hoppe fram i køen mot et gebyr fra 499,- per dokument.
799,- for leveranse innen 24 timer.

 

CV
I et konkurransedyktig marked er det avgjørende å ha en CV som skaper et profesjonelt førsteinntrykk.

Vi hjelper deg gjerne med oppbygging av CV. Vi gjør jobben for deg slik at du skal slippe å gå igjennom jungelen av maler, råd og tips om hva som er den beste måten å sette opp en CV på. CVen er et nokså statisk dokument og du kan selv gjøre nødvendige oppdateringer senere.

Pris for skreddersydd CV (2 sider): 1599 NOK
Pris for skreddersydd CV Offshore (2 sider): 1799 NOK 

 

Korrektur/Språkvask

Ved å bruke dette alternativet vil vi ta utgangspunkt i en søknad du selv har skrevet og komme med forslag til endringer og omformuleringer for å heve nivået på søknaden.

Ønsker du  å heve kvaliteten på CV eller søknad kan vi korrekturlese for deg. Vi retter opp skrive- og tegnsettingsfeil samt noe tekststruktur. I tillegg korrigerer vi tunge formuleringer og ordvalg for å gi leseren et mer helhetlig inntrykk.

Pris for korrekturtjeneste: Fra 698 NOK

 

Oversette søknad eller CV

Dersom du har et dokument du ønsker oversatt fra norsk til engelsk eller fra engelsk til norsk kan du benytte deg av vår oversettertjeneste.

Pris per dokument: fra 698 NOK

 

(15% studentrabatt på alle tjenester ved fremleggelse av fulltids-studentbevis)

 

Ved å bestille en av våre tjenester garanterer vi:

  • En enkel bestillingsprosess: Send en henvendelse og få svar innen 24 timer.
  • CV/søknad skrevet av profesjonell: Lang erfaring med søknadsskriving. Vi vet hva rekrutteringsbransjen ser etter.
  • Personlig oppfølgning: Etter at du har sendt din bestilling, vil en søknadskonsulent ta kontakt med deg for å skrive søknaden eller CV din.
  • 100% fornøyd garanti: Er du ikke fornøyd med resultatet? Ingen problem! Vi skriver jobbsøknaden til alle dine forventinger er innfridd
  •  Rask service: Motta din flunkende nye søknad innen tre til fem arbeidsdager

 

 

Betingelser for kjøp

Ved kjøp av våre tjenester samtykker du til at det ferdige produktet er kun til eget bruk. Du kan ikke distribuere jobbsøknaden til andre enn arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå. Familie og venner kan ikke kopiere deler av eller hele søknaden til eget bruk. Juridiske tiltak vil bli iverksatt dersom dette blir brutt.