Hvorfor bør du velge oss?

Fem gode grunner til å la en ekspert skrive søknaden og/eller CV for deg:

1. Forkort jobbsøkingsprosessen vesentlig

Med vår erfaring og ekspertise vet vi hva arbeidsgiver og rekrutteringsbyråene er ute etter. Vi vil velge en strategi som best komplimenterer dine nåværende mål. Våre konsulenter vil gjøre din CV og søknad til et mektig markedsføringsverktøy til å navigere i jungelen av jobbtilbud og søknadsrunder.

2. Jobbsøking betyr konkurranse

Selv om du er den mest kvalifiserte og beste kandidaten vil du aldri få sjansen til å bevise det, dersom din søknad ikke skiller seg ut fra resten. Søknaden og CVen er noen av de viktigste dokumentene i  ditt livet. Uten en eksepsjonell CV og søknad vil du gå glipp av intervjuene du så sårt trenger. Vår jobb er å selge dine ferdigheter og din erfaring på en profesjonell og overbevisende måte.

3. Du må skille deg ut

Vet du hva som får en arbeidsgiver til å lese nettopp din søknad eller CV? Vet du hvordan du kan skape et iøyenfallende dokument? Kjenner du riktig format for gitt jobb? Vet du hva de er ute etter? Stol på oss! Vi vet…og vi deler gjerne våre hemmeligheter med deg.

4. Øk din responsrate

For å sikre søknaden og CVen din oppmerksomhet vil vi hjelpe deg med å avgjøre hvilken informasjon som bør vektlegges, hva som bør inkluderes eller tas bort med dine mål og din bakgrunn liggende til grunn.

5. 100% fornøyd garanti

Våre tjenester er rimelige og kan vise seg å være den beste investering du har gjort på lenge. Vi garanterer at du blir 100% fornøyd, hvis ikke vil vi tilby å skrive søknaden eller CVen på ny gratis.