BETINGELSER OG VILKÅR

Parter

Jobbsøknader.no er selger. (Organisasjonsnummer 995 942 879/post@jobbsøknader.no) 
Kjøper er personen som er nevnt under bestilling i kassen.

Priser

Jobbsøknader.no forbeholder seg retten til å endre tjeneste og pris.

Registrering av informasjon

Opplysninger om kunder registreres kun i forbindelse med salg. Informasjonen du oppgir er konfidensiell og ingen informasjon sendes videre eller selges til tredje part.

Copyright

Dokumentene er beskyttet av opphavsretten etter åndsverksloven. Ved kjøp av våre tjenester samtykker du til at det ferdige produktet er kun til eget bruk. Søknader eller CV maler skal ikke distribueres til andre enn arbeidsgivere og rekrutteringsbyrå. Du kan laste ned og endre dokumentet til personlig bruk.

Du kan ikke distribuere, selge eller gjøre dokumentet til tilgjengelig for andre uten Jobbsøknader.no sin tillatelse. Familie og venner kan ikke altså ikke kopiere deler av eller hele søknaden/CV til eget bruk. Juridiske tiltak vil bli iverksatt dersom dette blir brutt.

Bestilling

Last ned ferdigskrevet søknad og CV og følg stegene for betaling med Vipps eller kort.

Bestill skreddersydd CV eller søknad via vårt kontaktskjema på vår nettside eller send en epost til post@jobbsøknader.no. En av våre CV-konsulenter vil ta kontakt med deg.

100% Fornøydgaranti

Jobbsøknader.no opererer med 100% fornøyd garanti. Vi arbeider med dokumentene til du er fornøyd med resultatet. Blir du ikke fornøyd skriver vi søknaden på ny for deg. Det vil si at du har mulighet til å endre og komme med innvendinger til du er fornøyd med resultatet. Eventuelle innvendinger må sendes skriftlig innen tre dager etter at dokumentene er mottatt og før dokumentene sendes til potensiell arbeidsgiver.

Etter at du har betalt for tjenesten og gitt oss bakgrunnsinformasjonen vi trenger vil du motta et forslag over epost innen leveringstiden. Rundt 90% av kundene er fornøyde med første forslaget og har ikke behov for å gjøre justeringer. De resterende 10% behøver et par endringer for å bli 100% fornøyd. Vi vil selvfølgelig at du skal kjenne deg igjen i det som står skrevet og at papirene bærer et personlig preg som kjennes ut som «deg». Du vil få mulighet til å komme med innspill, kommentarer og forslag til endringer, men vit at vi ikke gjør noe ugjennomtenkt. Dette er vi spesialister på!

Det finnes ikke et «to streker under svaret» på CV og søknad. Så enkelt er det ikke. Ulike personer har ulike svar når det gjelder hva som bør være med i disse dokumentene. Derfor er det viktig at du stoler på oss og vår kompetanse. Som det første online byrået i Norge innen søknadsskriving vet vi hva som skal til for å fange oppmerksomhet hos arbeidsgiver.

Skulle du mot formodning ikke bli fornøyd etter revisjonene kan du benytte deg av penger-tilbake garantien som et siste alternativ. «100% fornøyd eller pengene tilbake» – garantien er noe vi har innført for å gi deg en ekstra trygghet når du velger oss. I følge norsk kjøpslov er det ikke mulig å angre kjøp av tjenester eller be om penger tilbake når tjenestene som utføres er skreddersydd til deg. Vi er så sikre på våre tjenester og ønsker at du skal ha en god opplevelse hos oss. Derfor har vi innført denne garantien for våre kunder.

Her er vilkårene som må innvilges for at du skal benytte deg av penger tilbake garantien:

  • Hvis du ikke er fornøyd etter første utkast, må du skriftlig komme med konkrete og saklige punkter på hva du ønsker endret. Det holder ikke å si at du ikke liker dokumentet, ikke liker «tonen» eller at du har oppdaget en skrive- eller faktafeil. Vi renskriver og trippelsjekker dokumentene før de sendes til deg, men i blant kan det snike seg inn en feil her og der. Dette er ikke gyldig for å få innvilget garantien. Som tidligere nevnt er det helt vanlig at noen få endringer må gjøres etter første forslag.
  • Vi retter dokumentet så mange ganger du vil innen rimelig tid (tre arbeidsdager) etter at du har mottatt første utkast.
  • En siste utvei er å søke om å få pengene tilbake. Du må da kunne vise til konkrete ting som ikke har blitt endret under revisjon. Skriftlig klage kan sendes til post@jobbsøknader.no
  • Garantien dekker skreddersydd CV, søknad og LinkedIn.
  • Garantien gjelder heller ikke om du får jobbintervju eller jobbtilbud, da det er altfor mange andre faktorer som spiller inn for at vi kan love dette.
  • Pengene tilbake garantien varer i 14 dager etter at bestillingen er gjennomført og du har mottatt dine dokumenter. Etter dette blir all informasjon slettet og oppdraget regnes som fullført og avsluttet.

Angrerett

Skreddersydd søknad/CV: Dersom du angrer kjøpet før vi har begynt på oppdraget ditt, vil du få full refusjon. Hvis oppdraget allerede er påbegynt kan du ikke angre eller kansellere handelen. Dette er fordi vi leverer en tjeneste som vi da allerede har satt inn ressurser for å fullføre.

Nedlastbare pakker: Ved bestilling av en av våre nedlastbare pakker får du umiddelbart tilgang. Etter angrerettlovens §22 kan du ikke angre kjøpet når du samtykker til at leveringen påbegynnes umiddelbart.

Ansvarsfraskrivelse

Selv om vi tilbyr å skrive jobbsøknaden og CV så tilspisset og attraktiv som mulig så kan vi dessverre ikke garantere jobbintervju og jobbtilbud. Dette kommer an på hvor godt dine kvalifikasjoner og kompetanse matcher det som arbeidsgiver er ute etter. Det er umulig for oss å vite og vi kan derfor ikke garantere dette.

Annet

Jobbsøknader.no forbeholder seg retten til å kansellere oppdrag.

Tvister

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Kjøperen kan ta kontakt med Forbrukerrådet for å få bistand i en eventuell tvist med selger. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget. Vedtak av Forbrukertvistutvalget er rettskraftig fire uker etter forkynning. Før vedtaket er rettskraftig, kan partene, ved innsendelse av stevning til Forbrukertvistutvalget, bringe vedtaket inn for tingretten.